כתבות ומאמרים

מתכון סושי טונה טבעוני|
כחלק מסדרת המכונים הטבעוניים שאנחנו עושים ללקוחותינו החלטתי לשתף מתכון שאני רואה מאוד מעניין, סושי טבעוני באמצעות אבטיח.
אבטיח, לאחר אפייה מקבל מרקם שומני,עדין, וקל מה שמדמה את מרקמו של הטונה, תכונתו של המרכיב הזה יפתיע אתכם, ומומלץ מאוד לאוהבי סושי מושבעים.











סל הקניות שלי
ניקוי סל
-
{{item.name}} {{item.details}}
סה"כ
{{basket.basketSummary.subTotal}}
מחיר משלוח
{{basket.basketSummary.shippingPrice}}
עוד לא נבחר
הנחה
{{basket.basketSummary.orderTotalDiscount}}
סה"כ
{{basket.basketSummary.orderTotal}}
עוד לא נבחר
לא נמצאו פריטים בסל
לחץ כאן להמשך שיטוט באתר